ua en ru

Удод відкликав заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської облради

Євген Удод 24 лютого відкликав свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради.

Євген Удод 24 лютого відкликав свою заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Дніпровського облради.

"Я, Євген Григорович Удод, не маю наміру складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради", - йдеться в заяві.

Заява про звільнення була підписана, як відзначається, під фізичним і моральним тиском, яке тривало більше трьох годин протягом засідання президії Дніпропетровської обласної ради VI скликання.

" До початку роботи президії в зал засідання прибула група людей у кількості 150 осіб......засідання на...депутатів обласної ради, працівників апарату Дніпропетровської обласної ради здійснювалося моральний і фізичний тиск з метою отримання від мене заяви про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради", - написав Удод.

Нагадаємо, 24 лютого близько 18:00 голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод склав з себе повноваження, після чого, як повідомляли очевидці, був відвезений активістами місцевого Євромайдану в невідомому напрямку.