ua en ru

В установах виконання покарань перебуває понад 57 тис. небезпечних для суспільства осіб, - Аброськін

В установах виконання покарань перебуває понад 57 тис. небезпечних для суспільства осіб, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (facebook.com arsen.avakov.1)

Зловмисники намагаються керувати злочинними групами сидячи у СІЗО

В установах виконання покарань перебуває понад 57 тис. небезпечних для суспільства осіб. Про це заявив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

"В установах виконання покарань перебуває понад 57 тисяч осіб, які створюють небезпеку для суспільства. Навіть сидячи у СІЗО - вони намагаються керувати злочинними групами та вчиняти злочини за цими стінами", - заявив він.

Нацполіція та кримінально-виконавча служба обговорили перші результати співпраці у розкритті злочинів Pавдяки спільним...

Опубліковано Національна поліція України 11 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна та Туреччина домовилися про спільну протидію організованим злочинним групам.

"У поліцейських двох країн є спільні точки дотику щодо документування та розслідування злочинів, які вчиняють ОЗГ на території як України, так і Туреччини", - заявляв Аброськін.