ua en ru

Учасники мітингу під Печерським райсудом Києва прийняли сьогодні звернення до Президента України щодо звільнення Грищенка з посади глави МЗС

Учасники мітингу під Печерським районним судом м. Києва сьогодні прийняли звернення до Президента України щодо звільнення з посади міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, яке сьогодні буде передано до Адміністрації Президента та Комітету опору диктатурі, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми обурені діями МЗС і особисто діями Грищенка, тому на мітингу, що відбувається під стінами Печерського суду відбулось обговорення і потім одноголосно прийнято звернення до Президента України щодо дій Грищенка. Останнім часом МЗС своїми заявами наносить шкоду іміджу України, показують повне нерозуміння того, яким чином у Європейському Союзі, членство в якому Україна прагне набути, ставляться до прав та свобод людини. У зв'язку з цим ми звертаємося з заявою зі звільнення Грищенка з посади глави МЗС", - сказав народний депутат України, голова Київської міської партійної організації ВО "Батьківщина" Юрій Одарченко.
Також учасники мітингу уповноважили Одарченка передати сьогодні заяву до Адміністрації Президента.