ua en ru

Учасники акцій протесту в Бразилії підпалили будівлю Міністерства сільського господарства

Учасники акцій протесту в Бразилії підпалили будівлю Міністерства сільського господарства Фото: акції протесті в Бразилії

Демонстранти в Бразилії пошкодили ще кілька урядових будівель

Учасники акцій протесту в Бразилії підпалили будівлю Міністерства сільського господарства. Про це повідомляє ВВС.

"Учасники масштабних акцій протесту в Бразилії влаштували пожежу в будівлі міністерства сільського господарства країни і пошкодили ще кілька урядових будівель", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронні органи повідомляють, що на вулиці Бразиліа (столиця Бразилії) вийшли близько 35 тисяч чоловік. Столиці патрулюють посилені наряди поліції.

Нагадаємо, раніше влада Бразилії прийняли рішення залучити війська для боротьби з заворушеннями, що виникли із-за протестів проти чинного президента Мішеля Темера. Демонстранти вимагають відставки Темера, проведення нових виборів і скасування запланованих економічних реформ.

Люди вийшли на вулиці після того, як 17 травня бразильські підприємці передали у Федеральний верховний суд країни запис, на якій Темер просить підкупити колишнього спікера нижньої палати парламенту Едуарду Кунью, ініціатора імпічменту екс-глави держави Ділми Руссефф.