ua en ru

Збитки Regal Petroleum в 2010 р. виросли в 4 рази, склавши 40,6 млн дол

Збитки Regal Petroleum plc в 2010 р. виросли в 4 рази порівняно з 2009 р., склавши 40,6 млн дол. Про це йдеться в заяві компанії, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.
Відповідно до заяви, з цієї суми 18,7 млн дол. - виплата зобов'язань перед Saipem (підрозділ італійської нафтогазової компанії ENI), ще 15,3 млн дол. - вартість дослідних робіт.
Протягом 2010 р. Regal завершила чотири свердловини, і працювала ще над трьома.
Нагадаємо, 21 травня компанія отримала листа від міністра України з охорони навколишнього середовища, в якому були вказані "певні питання" з дотриманням виробником законодавства країни і прохання про призупинення діяльності. Незважаючи на заяву Regal про те, що "такі питання були усунуті", діяльність не на одній ділянці не відновилася.
В початку 2011 р. власники 55% акцій погодилися продати їх "Смарту-холдингу" по ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію (загальна сума - приблизно 121,8 млн фунтів).
Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україну, країни СНД і Європи. Найбільшою інвестицією групи є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", яка об'єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США.