ua en ru

Збитки "Дніпропетровськгазу" у 2016 досягли майже 113 млн гривень

Збитки "Дніпропетровськгазу" у 2016 досягли майже 113 млн гривень Збитки "Дніпропетровськгазу" у 2016 досягли майже 113 млн гривень

ПАТ "Дніпропетровськгаз" 6 квітня 2017 року провело чергові загальні збори акціонерів

ПАТ "Дніпропетровськгаз" 6 квітня 2017 року провело чергові загальні збори акціонерів, на яких були присутні акціонери, що володіють 95,77% голосуючих акцій. За результатами 2016 року ПАТ "Дніпропетровськгаз" отримало збитки в загальному розмірі 112,9 млн грн, повідомляє прес-служба компанії.

Незважаючи на зменшення фінансових надходжень, в 2016 році компанія інвестувала у газотранспортну систему регіону 27,2 мільйонів гривень з ПДВ, заявили у прес-службі. Було обладнано безкоштовними лічильниками газу 18,1 тис. помешкань та встановлено 462 будинкових вузла обліку газу.

Планово-технічне обслуговування побутових газових приладів виконано у 283,3 тис. домогосподарств, опрацьовано 50,4 тис. заявок з витоків газу, видано 109 тис. техумов фізичним та юридичним особам на нову газифікацію та реконструкцію системи газопостачання. Також, ПАТ "Дніпропетровськгаз" забезпечило 100-відсоткове виконання всіх соціальних зобов'язань, передбачених колективним договором, а також повноту відрахувань до бюджетів усіх рівнів.

"Одним із напрямків роботи компанії було покращення якості обслуговування клієнтів. Так, у минулому році, у м. Новомосковську відбулося відкриття першого Центру обслуговування клієнтів ПАТ "Дніпропетровськгаз". Сьогодні майже 80 тис. побутових споживачів газу Новомосковського, Царичанського та Магдалинівського районів області можуть в одному місці швидко і якісно здійснювати необхідні операції – від оплати послуг до отримання технічних умов на приєднання до мереж, а також отримувати консультації з питань газопостачання, - коментує голова правління ПАТ "Дніпропетровськгаз" Іван Вакуленко. - Також, компанія повністю виконала взяті на себе зобов’язання щодо забезпечення безперебійної доставки блакитного палива споживачам".