ua en ru

Вбивство Ноздровської: у суді досі немає клопотання про міру запобіжного заходу підозрюваному

Вбивство Ноздровської: у суді досі немає клопотання про міру запобіжного заходу підозрюваному Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровская)

Клопотання про обрання запобіжного заходу досі не надійшло до суду

У справі про вбивство юриста Ірини Ноздровської досі до суду не передали клопотання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного Юрія Россошанського. Про це заявила прес-секретар Вишгородського районного суду Вікторія Ніколаєнко, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Ніколаєнко, клопотання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного досі не надійшло до Вишгородського районного суду. Крім того, в суді немає інформації про час і залу засідань, де буде розглядатися справа. Зазначимо, на 14:00 9 січня було заплановано судове засідання щодо клопотання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Відповідно, судове засідання досі не почалося.

"Ми почекаємо ще трохи. Можливо, вже подали клопотання, просто справу не призначено. Напевно, було б доцільно зайти в Національну поліцію у Вишгородському районі і запитати, чи дійсно вони подавали (клопотання, - ред.)", - заявив адвокат Олександр Панченко.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ закликали утриматися від передчасних коментарів у справі про вбивство Ноздровської. За словами заступника глави МВС Сергія Ярового, правоохоронці відновили весь маршрут її пересувань в день зникнення, опитали водіїв маршрутних автобусів, які в проміжку з 17:00 до 18:00 рухалися за вказаним маршрутом. Крім того, опитано більше тисячі жителів села Демидів.