ua en ru

В МВС закликали утриматися від передчасних коментарів щодо вбивства Ноздровської

В МВС закликали утриматися від передчасних коментарів щодо вбивства Ноздровської Фото: Сергій Яровий (http://mvs.gov.ua)

Ще немає результатів слідчих дій у справі Ноздровської

Слідство у справі Ірини Ноздровської триває і правоохоронці чекають результатів відповідних експертиз та процесуальних заходів, а тому всі коментарі щодо цієї справи є передчасними. Про це сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає прес-центр МВС.

"Інформація і коментарі про резонансне вбивство Ірини Ноздровської лунають з усіх джерел. Ще немає результатів слідчих дій, ще не готові результати окремих експертиз, а всі "експерти" вже коментують цю ситуацію", - говорить Яровий.

За його словами, коментувати будуть лише після офіційних заяв посадових осіб МВС та Нацполіції. На сьогодні ж робота триває 24 години на добу. Правоохоронці уже відновили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення, встановили та опитали всіх шістьох водіїв маршрутних автобусів, які в проміжку з 17:00 до 18:00 рухалися вказаним маршрутом. Крім того, опитано понад тисячу мешканців Демидова.

Нагадаємо, сьогодні, 9 січня 2018 року, у селі Демидів відбувається церемонія прощання із убитою правозахисницею.