ua en ru

Вбивство Ноздровської: Британія закликала українську владу ретельно розслідувати справу

Вбивство Ноздровської: Британія закликала українську владу ретельно розслідувати справу Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровская)

Вбивство Ноздровської прокоментували в британському посольстві

Великобританія закликає українську владу забезпечити справедливий судовий процес над підозрюваним у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Про це йдеться в повідомленні британського посольства в Україні в Twitter.

"Україна має забезпечити справедливий судовий процес на основі ретельного розслідування жахливого вбивства Ірини Ноздровської. Верховенство права є першорядним. Ми будемо надалі стежити за справою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше адвокат у справі про вбивство Ноздровської заявила про психологічний тиск, який чиниться на представників потерпілої сторони. При цьому захист не допускають до всіх матеріалів кримінальної справи, а в тих документах, які вони змогли вивчити, спостерігаються невідповідності з показаннями підозрюваного. У зв'язку з цим адвокати припускають, що версія слідства про те, що Ноздровську вбив Юрій Россошанський може бути помилковою.