ua en ru

Вбивство Ноздровської: адвокат потерпілої заявила про психологічний тиск на сім'ю

Вбивство Ноздровської: адвокат потерпілої заявила про психологічний тиск на сім'ю Фото: адвокат Ноздровської заявила про стеження за сім'єю (УН)

Вона просить забезпечити безпеку представників захисту

Адвокат у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської Таміла Ульянова заявила про психологічний тиск, який чиниться на представників потерпілої з початку розгляду справи. Про це вона повідомила на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, Ульянова стверджує, що за представниками захисту та родиною потерпілої ведеться стеження.

"Коли ми вступили в цю справу, як представники потерпілої, на нас почало здійснюватися психологічний тиск, за нами постійно стежать. Ми не знаємо, хто стежить", - заявила вона.

Адвокат звернулася до правоохоронних органів з проханням забезпечити безпеку представників і захисників Ірини Ноздровської.

Нагадаємо, раніше дочка Ірини Анастасія заявила про те, що представників родини та адвокатів не допускають до матеріалів справи.

При цьому в тих матеріалах, які вони змогли вивчити спостерігаються невідповідності з показаннями підозрюваного в убивстві, що дозволяє припустити, що основна версія слідства про злочин не може вважатися вірною.