ua en ru

Вбивство в Кривому Озері: новий голова миколаївської поліції обіцяє прозоре розслідування

Вбивство в Кривому Озері: новий голова миколаївської поліції обіцяє прозоре розслідування Фото: вбивство в Кривому Озері при затриманні

Новий глава запропонує кадрові зміни у правлінні обласної поліції

Новий керівник управління Національної поліції у Миколаївській області Юрій Мороз пообіцяв прозоре розслідування вбивства в Кривому Озері. Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Розслідування йде прозоро. Я можу запевнити, що зроблю все, що від мене залежить, щоб громадськість бачила нашу прозору роботу в цьому напрямку", - зазначив він.

За його словами, перше, ніж він займеться на новій посаді - це доведе зазначену справу до кінця.


"Друге - вивчити в кожному райуправлінні, підрозділі стан справ, можливо, змінити або посилити кадровий склад. Основна моя задача - забезпечення прав і свобод громадян та повернення довіри громадян до органів поліції", - додав він.

Також Мороз заявив, що до кінця дня запропонує кадрові змін у правлінні обласної поліції. "Гарантую, що ті, кого я підберу на посади, зможуть виконати поставлені перед ними завдання", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі замішані у вбивстві в Кривому Озері підуть під суд.

Зазначимо, в ніч на 24 серпня 2016 року при затриманні поліцейські вбили чоловіка. Так, після сімейної сварки з дружиною чоловік пішов з дому й ліг спати в автомобілі. На виклик жінки приїхали троє поліцейських, які витягли його з авто, наділи наручники. А після того, як приїхали ще три працівники поліції, які побили затриманого до смерті на очах дружини і двох дітей.