ua en ru

УБА та Іспанська будівельна асоціація домовилися розробити схему інвестпроектів в Україні

В рамках своїх міжнародних програм Українська будівельна асоціація (УБА) провела переговори із Іспанською будівельною асоціацією, повідомляє прес-служба асоціації. В ході переговорів сторони домовилися розробити схему вкладень інвестицій в проекти Євро-2012 та інші проекти в Україні; розробити стратегії щодо спільних українсько-іспанських проектів на європейських територіях; обмінюватися досвідом роботи.

"Ми прагнемо за допомогою УБА втілити у життя наші плани щодо активного виходу на український ринок як іспанських будівельних компаній, так і інвесторів", - зазначив виконавчий директор федерації Valencia Ян Мануель Гарсія.

Глава УБА Лев Парцхаладзе висловив переконання, що формалізація взаємин двох асоціацій підтверджує давні робочі взаємини двох країн у будівельній сфері, зважаючи на те, що в Іспанії працює велика кількість українських будівельників, а Україна користується послугами провідних іспанських архітекторів. "Ми переконані, що іспанській стороні буде цікавий досвід наших будівельників у реалізації найтехнологічніших проектів, і українські компанії отримуватимуть цікаві контракти в Іспанії, а у іспанських виробників будматеріалів, будівельних компаній буде дуже цікавий ринок для інвестицій в Україні", - наголосив Л.Парцхаладзе.