ua en ru

Уайлдер є дуже талановитим та видатним боксером, - Володимир Кличко

Уайлдер є дуже талановитим та видатним боксером, - Володимир Кличко Фото: Володимир Кличко

Українець висловився про американському чемпіона

Український боксер Володимир Кличко вважає американця Деонтея Вайлдера дуже талановитим спортсменом. Про це повідомляє BoxingScene.

Деонтей Вайлдер був в моєму тренувальному таборі, ми добре знаємо один одного. І, так, я теж хотів би, щоб опозиція у нього була сильнішою, але з іншого боку я розумію, що це не його вина. Всі рішення приймаються його промоутером і менеджером, він не вибирає собі цих опонентів. У мене теж було таке, коли я працював з моїм першим і останнім промоутером Клаусом-Пітером Колем. Я не міг вибирати собі опонентів - кого проти мене ставили, з тим я і бився. І я нічого не міг з цим вдіяти. Та ж ситуація зараз і з Вайлдером", - сказав Кличко.

"Що я взагалі думаю про Деонтея Вайлдера, як про спортсмена? Я думаю, що він неймовірно талановитий. Він просто видатний атлет, і його відсоток перемог нокаутом говорить сам за себе. Але, звичайно, мені теж хотілося б бачити його у боях з іншою опозицією", - додав українець.

Додамо, що Деонтей Вайлдер може стати одним з наступних суперників Кличка. Володимир давно бажає завоювати останній чемпіонський пояс у суперважкій вазі, яким володіє американець.