ua en ru

Тимчук розповів про конфлікт між російським спецназом та "правоохоронцями" ДНР

Тимчук розповів про конфлікт між російським спецназом та "правоохоронцями" ДНР Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Конфліктна ситуація виникла навколо "націоналізованого" ринку

На підконтрольних самопроголошеній "Донецькій народній республіці" територіях спостерігається конфлікт між російським спецназом і місцевими правоохоронцями". Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

За словами Тимчука, в ДНР спостерігається конфліктна ситуація між членами групи спецназу ФСБ та "міністром внутрішніх справ ДНР" Олексієм Диким. Конфлікт виник після того, як ФСБ в Новоазовському районі допомогла місцевому підприємцю в поверненні ринку, який раніше було "націоналізовано".

"Сердюк (підприємець, - ред.) був змушений виїхати до РФ, його син був затриманий бойовиками "МВС ДНР" і тривалий час утримувався в тюрмі з метою примусу батька виплатити грошові кошти для його звільнення", - додав Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российские оккупационные войска продолжают обстреливать позиц...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупований Донбас з Сирії перекинули групу російського спецназу. Дана група в 2014 році брала участь у захопленні Новоазовського району.