ua en ru

Важкий сезон, і я радий, що ми поставили крапку, - Сергій Ребров

Важкий сезон, і я радий, що ми поставили крапку, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник "Динамо" коментує дострокове чемпіонство

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров радий, що у грі з "Дніпром" йому вдалося оформити чемпіонський титул київського "Динамо". Про це пише сайт "Динамо".

"Важкий сезон, і я радий, що ми поставили крапку. Я радий за своїх хлопців. Ми довели, що у нас є команда, є колектив. Також радий за вболівальників, які прийшли сьогодні нас підтримати. Чесно кажучи, я чемпіонства, які були завойовані в якості гравця, вже забув. Можу сказати, що тренером отримати чемпіонство набагато складніше, адже це довга турнірна дистанція, де ми повинні підтримувати один одного", - сказав Ребров.

"Я ніколи не мрію, а живу сьогоднішнім днем. Я дійсно задоволений. Я сказав у роздягальні: "Так, ми виграли чемпіонат, але я сподіваюся, що у вас не зникне мотивація розвиватися далі". Тим більше, що в наступному сезоні ми зіграємо в груповому турнірі Ліги чемпіонів, де повинні показати, на що здатні", - продовжив тренер "Динамо".

"Дніпро" пробився у фінал Ліги Європи. Ті команди, які недооцінили дніпропетровців, поплатилися за це. "Севілью" вважають фаворитом у фіналі, але я не був би настільки категоричним. А ось виділяти нікого не буду, так як "Дніпро" показав себе справжнім колективом, таким собі кулаком. І я звик більше своєю командою стежити", - додав наставник киян.

Нагадаємо, "Динамо" зуміло обіграти "Дніпро" і за два тури до закінчення чемпіонату стало недосяжним для суперників.