ua en ru

Twitter опинився офлайн в усьому світі

Twitter опинився офлайн в усьому світі Фото: перебої в роботі "Твіттера" ("Росія 24")

Перебої в роботі сервісу мікроблогів тривали трохи більше години

Популярний сервіс мікроблогів Twitter вранці у вівторок 19 січня працює з перебоями. Повідомлення про несправності опубліковано на головній сторінці сайту.

"Щось пішло не так. Дякую за повідомлення про несправності! Найближчим часом ми усунемо проблему і приведемо систему до робочого ладу", - йдеться в оголошенні.

Повідомлення про неполадки, які в даний момент усуваються, бачать користувачі з усього світу.

Twitter опинився офлайн в усьому світі

Фото: перебої в роботі Twitter

В чому саме полягає причина глобального збою, представники Twitter не повідомляють. Час від часу сторінка з оголошенням про неполадки змінюється помилкою браузера.

Офіційних заяв з боку компанії наразі не надходило. Однако сервіс Down For Everyone Or Just Me підтверджує збій. Веб-версія клієнта для роботи із соцмережею TweetDeck є також недоступною.

За даними ресурсу DownDetector, проблеми із завантаженням "Твіттера" почалися близько 10:00 за київським часом. 46% звітів про проблеми стосуються веб-версії, 30% - iOS, 23% - Android.

На момент виходу публікації вже почали з'являтися перші повідомлення про часткове розблокування сервісу мікроблогів. Збій в роботі Twitter спостерігається у вівторок 19 січня від самого ранку.

Twitter опинився офлайн в усьому світі

Нагадаємо, місяцем раніше Twitter попередив користувачів про загрозу атак спонсорованих державою хакерів.