ua en ru

До гасіння пожежі на складі боєприпасів у Донецькій області залучили пожежний танк, - Зубко

До гасіння пожежі на складі боєприпасів у Донецькій області залучили пожежний танк, - Зубко Фото: Геннадій Зубко (kmu.gov.ua)

Інформації щодо жертв і постраждалих у результаті пожежі на складі боєприпасів не надходило

До гасіння пожежі на складі боєприпасів у Донецькій області залучили пожежний танк. Про це повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКХ України Геннадій Зубко в Facebook.

"До гасіння залучено пожежний танк ЗСУ. Інформація щодо пошкоджень житлових будинків уточняється (на цей час значних ушкоджень не зафіксовано). Інформації щодо жертв і постраждалих не надходило. Для евакуйованих людей передбачено розміщення у дитячому таборі", - сказав Зубко.

Нагадаємо, вибухи сталися на складах боєприпасів у районі села Малоянісоль Нікольського района Донецької області. На місце прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Поліцейські оточили небезпечний район. Станом на 18:20 вибухи припинилися.

У Міноборони уточнили, що близько 15:00 біля населеного пункту Новоянисоль під час пожежі на сільськогосподарських полях відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі.