ua en ru

На складі боєприпасів в Донецькій області проводиться евакуація, - Міноборони

На складі боєприпасів в Донецькій області проводиться евакуація, - Міноборони Фото: Міноборони (www.facebook.com/theministryofdefence.ua)

У Міноборони заявляють, що евакуація проводиться через пожежу

У Донецькій області на складі боєприпасів проводиться евакуація особового складу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Як зазначається, сьогодні, 22 вересня 2017 року, близько 15:00, поблизу населеного пункту Новоянисоль під час пожежі на сільськогосподарських полях відбулося перекидання полум’я на територію військового складу однієї з військових частин, що дислокується у зазначеному районі, що призвело до пожежі.

"Наразі триває евакуація особового складу та вживаються заходи щодо локалізації пожежі. З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України на чолі із заступником Міністра оборони України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на складах боєприпасів у районі села Малоянісоль Нікольського района Донецької області сталися вибухи.