ua en ru

Туреччина переносить початок туристичного сезону через коронавірус

Туреччина переносить початок туристичного сезону через коронавірус Ілюстративне фото (almanar.com.lb)

Приймати туристів готуються після 15 квітня

Влада Туреччини приймає необхідні заходи по запобіганню поширення коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Анадолу".

У рамках профілактичних заходів Міністерство культури і туризму Туреччини рекомендувало туроператорам і готелям перенести початок туристичного сезону з кінця березня на кінець квітня.

Туроператорів закликали відкласти організацію туристичних поїздок до Туреччини на період після 15 квітня.

"Серйозний ризик, враховуючи ситуацію з епідемією в Європі", - зазначив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттин Коджа.

При цьому він пояснив, що один або кілька випадків інфікування не означають, що країна стикається з епідемією. Глава відомства рекомендував громадянам дотримуватися елементарних профілактичні заходи, щоб звести до мінімуму ймовірність поширення вірусу.

Напередодні міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттин Коджа повідомив, що в країні виявлений перший випадок зараження коронавірусом нового типу (Covid-19).

Раніше президент США Дональд Трамп у зверненні до нації оголосив про введення нових обмежень на поїздки з Європи, щоб боротися з поширенням коронавіруса.