ua en ru

Туреччина назвала число ліквідованих бойовиків в ході військової операції в Сирії

Туреччина назвала число ліквідованих бойовиків в ході військової операції в Сирії Фото: турецький танк (Türk Silahlı Kuvvetleri)

Туреччина в ході операції в сирійському Африні ліквідувала 947 терористів

Туреччина в ході військової операції "Оливкова гілка" в сирійському Африні ліквідувала 947 терористів. Про це з посиланням на дані Генштабу Збройних сил Туреччини повідомляє "Анадолу".

"В рамках операції "Оливкова гілка" на північному заході Сирії з 20 січня по 5 лютого 2018 року нейтралізовані 947 терористів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за останню добу в сирійському Африні було ліквідовано 12 курдських бойовиків і бойовиків "Ісламської держави".

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр Туреччини Бекір Боздаг заявляв, що американські солдати, переодягнені у форму Загонів самооборони Курдистану (YPG), можуть стати ціллю турецьких військових, які проводять операцію "Оливкова гілка" в Сирії. За його словами, якщо солдати США будуть носити військовий одяг YPG і виступати проти турецьких частин, у останніх "не буде можливості розрізнити їх на цьому етапі".