ua en ru

Туреччина - Хорватія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Туреччина - Хорватія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Туреччина - Хорватія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Туреччина - Хорватія. Онлайн-трансляція матчу Туреччина - Хорватія почнеться на РБК-Україна в 15:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 2". Збірна Хорватії з Відою і Срною розпочне для себе Євро з матчу з непоступливими турками.

12 червня, 16:00
Париж, "Стад де Пренс"
Туреччина - Хорватія 0:1
Гол: Модрич, 42
Туреччина
: Бабачан - Генул, Топал, Балта, Еркін - Туфан, Інан, Озьякуп - Чалханоглу, Тосун, Туран
Хорватія: Субашич - Срна, Чорлука, Виду, Стрініч - Модріч, Бадель - Брозович, Ракітіч, Перішич - Манджукіч

Команда Туреччини часто приймає участь у великих футбольних турнірів. Але успіху команда практично не домагається. Тим не менш, турецькі футболісти тримають марку, граючи на гідному рівні. Вони можуть провести матч відверто слабко, а можуть влаштувати "порку" навіть топовим суперникам.

У цілому, збірна Хорватії перевищує в класі свого сьогоднішнього суперника. Але саме через емоційності турків, цей матч може складеться для них абсолютно непередбачувано.

Хоча, при холодному розрахунку, ховарты з таким складом повинні перемагати. Маючи в центрі поля Модріча з "Реала" і Ракітіча з "Барселони", складно показувати футбол низького рівня. Тим більше, ми знаємо хороший рівень і "наших" Види і Срни.

Туреччина - Хорватія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Маріо Манджукіч

Нападаючий збірної Хорватії Маріо Манджукич:

"Вже багато говорив про це, але нам необхідно багато рухатися. Також у нас має бути велике серце. На полі ми повинні бути як єдине ціле. Ми знаємо про те, наскільки готові до турніру, але це не буде грати ніякої ролі, якщо в наших діях не буде злагодженості".