ua en ru

У Туреччині знищені дев'ять терористів РПК

У Туреччині знищені дев'ять терористів РПК Фото: літак ВПС Туреччини (flickr.com/Türk Silahlı Kuvvetleri)

Інцидент стався в районі Бейтушшебап південно-східній провінції Ширнак

В Туреччині В районі Бейтушшебап південно-східній провінції Ширнак знищено дев'ять терористів "Робочої партії Курдистану" (РПК). Про це повідомляє "Агентство Анадолу".

Повідомляється, що антитерористична операція в даному районі Туреччини триває з 21 липня. В антитерористичній операції були задіяні сили Військово-повітряних сил країни.

Відзначено, що незважаючи на спроби Туреччини знайти шляхи врегулювання ситуації, терористична організація РПК з липня 2015 року відновила збройні напади.

"З цього часу загинули близько 500 мирних жителів і 800 співробітників сил безпеки. В ході операцій сил безпеки знищено або заарештовано понад 10 тис. терористів РПК", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 липня військово-повітряні сили Туреччини нанесли авіаудари за об'єктами терористів Робочої партії Курдистану (РКК) на півночі Іраку в районах Авашин-Басьян і Зап. Повідомляється, що знищено сім притулків і чотири вогневі позиції терористів, 11 укриттів і два військових автомобіля.