ua en ru

Турецька Karsan заявила про постачання автобусів у Харків та підтвердила їх майбутню збірку в місті

Турецька Karsan заявила про постачання автобусів у Харків та підтвердила їх майбутню збірку в місті Фото: Karsan заявила про постачання автобусів для Харкова (hevcars.com.ua)
Автор: РБК-Украина

Турецька компанія "Карсан" буде сприяти модернізації транспортної інфраструктури Харкова, а також стане ключовим партнером в інвестиційних проектах у сфері розвитку громадського транспорту, в тому числі з локалізації складання своєї техніки в Харкові.

Про це компанія повідомила в офіційному прес-релізі.

Як повідомила компанія, початком довгострокового співробітництва стане поставка перших 150 автобусів моделей Jest і Атак через українського дистриб'ютора MDG.

"Ми вважаємо, що наші 6-метрові моделі автобусів Jest і 8-метрові Atak внесуть оптимальний внесок у постійно мінливі умови трафіку в місті завдяки своїм відмінним характеристикам і паливозберігаючим двигунам. У цьому контексті був підписаний договір про поставку 150 автобусів Jest і Atak з липня по жовтень через нашого українського дистриб'ютора MDG", - заявив генеральний директор компанії Окан Баш.

Разом з тим СЕО турецької автомобілебудівної компанії підтвердив намір налагодити серійне складання автобусів в Харкові.

"Ми будемо розглядати можливість інвестування у виробничі потужності в Україні", - заявив Окан Баш.