ua en ru

Турчинов звільнив свого постпреда в Криму Куніцина за неналежне виконання обов'язків

В.о. Президента України, голова ВР Олександр Турчинов звільнив Сергія Куніцина з посади постійного представника Президента України в АРК за неналежне виконання службових обов'язків.

Виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов звільнив Сергія Куніцина з посади постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим за неналежне виконання службових обов'язків. Про це йдеться в указі Президента України № 342/2014 від 26 березня 2014 р.

"Відповідно до статті 112 Конституції України постановляю: звільнити Куніцина Сергія Володимировича з посади постійного представника Президента України в Автономній Республіці Крим за неналежне виконання службових обов'язків", - йдеться в указі.

Нагадаємо, 25 березня 2014 р. народний депутат України від фракції "Удар" Сергій Куніцин заявив, що подає у відставку з посади постійного представника Президента в Криму.

"Я говорив, що давайте вирішувати питання з виведенням військ. Але через цю беззубість я прийняв рішення подати у відставку. Мені соромно за все це. Я готовий працювати і далі як депутат, афганець, але я не можу дивитися на цю ганьбу. Це вже просто крик душі. Так просто не можна", - заявив Куніцин.

Зазначимо, що Куніцин був призначений на посаду постійного представника Президента у Криму 27 лютого.