ua en ru

Турчинов розпорядився вести облік депутатів, які не відвідують засідання ВР

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив, що розпорядився вести облік народних депутатів, які не відвідують засідання ВР.

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив, що розпорядився вести облік народних депутатів, які не відвідують засідання ВР. Про це він заявив на засіданні ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

Через невеликої кількості народних депутатів, які зібралися після перерви у сесійній залі ВР, Турчинов звернувся до керівників фракцій з проханням забезпечити дисципліну відвідування засідань Ради.

"Я бачу, що депутати не готові до прийняття важливих рішень. Я прошу керівників фракцій звернутися до депутатів, щоб вони прийшли в зал. Буде дуже прикро, якщо ми не зможемо прийняти дуже важливі рішення. Я прошу забезпечити дисципліну і явку депутатів від фракцій і депутатських груп", - заявив Турчинов.

Він також заявив, що розпорядився вести облік депутатів, які не відвідують засідання ВР.

"Тих депутатів, які не готові до виконання цих обов'язків, будемо ставити питання про позбавлення заробітної плати... Надалі, шановні депутати, ми будемо радитися, що робити з депутатами, які не здатні працювати протягом робочого дня", - заявив він.