ua en ru

Турчинов підписав закон про продовження включення до ЄДР відомостей підприємців, зареєстрованих до 1 липня 2004 р

Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон № 1155-VII "Про внесення змін до деяких законів України щодо включення відомостей про діючих юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців до Єдиного державного реєстру".

Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон № 1155-VII "Про внесення змін до деяких законів України щодо включення відомостей про діючих юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців до Єдиного державного реєстру". Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради України.

Закон виключає з діючого закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" щодо спрощення механізму державної реєстрації припинення суб'єктів господарювання" розділ ІІ "Прикінцеві та перехідні положення", яким передбачено завершення строку включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, зареєстрованих до 01 липня 2004 р..

Також закон продовжує включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які зареєстровані до 01 липня 2004 р.

Нагадаємо, народні депутати підтримали даний закон 25 березня 2014 р. За відповідне рішення проголосувало 230 депутатів.