ua en ru

Турчинов спростував інформацію про припинення виплати пенсій на Донбасі

В Донецькій та Луганській областях відбувається фінансування всіх соцвиплат і пенсій за винятком декількох населених пунктів.

В Донецькій та Луганській областях відбувається фінансування всіх соцвиплат і пенсій за винятком декількох населених пунктів. Про це заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов під час погоджувальної ради депутатських груп та фракцій ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Інформація про припинення фінансування, виплати пенсій та соціальних виплат в Донецькій і Луганській області не відповідає дійсності. Є тільки проблема в кількох містах, де бойовики захопили банківські установи", - сказав Турчинов.

За словами Турчинова, на всіх інших територіях областей фінансування соцвиплат йде у повному обсязі. Про це Турчинов повідомив у відповідь на заяву глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова "про відключення казначейства Луганської області".

"Казначейство Луганської області тимчасово відключили до прийняття політичного рішення урядом. Цю інформацію я отримав", - заявив Єфремов.