ua en ru

ЦВК зареєструвала мажоритарників від "Нашої України"

ЦВК ухвалила постанову згідно з якою зареєструвала кандидатами у народні депутати України, висунутими партією "Наша Україна" в одномандатних виборчих округах 20 осіб, передає кореспондент РБК-Україна.

За рішення щодо реєстрації проголосувало одноголосно 15 членів комісії.

Зокрема згідно з текстом постанови, що є у розпорядженні РБК-Україна, статус кандидатів у народні депутати отримали наступні особи:у Вінницькій області у виборчому округі № 14 кандидатом став Вікор Власюк.

У Дніпропетровську в окрузі № 37 кандидатом зареєстровано Олену Горобець.

У Донецькій області в окрузі № 57 зареєстровано Анатолія Мороза, а в окрузі № 60 - Анатолія Герасимчука.

У Запорізькій області в окрузі № 75 зареєстровано Віолету Берестецьку, а в окрузі № 77 Ігоря Кващука.

В Івано-Франківській області в окрузі № 85 кандидатом став Питлик Василь, в окрузі № 86 - Петро Шкутяк, в окрузі № 87 - Світлана Гіль, № 89 - Михайло Андрусяк.

У Київській області в окрузі № 95 кандидатом у депутати зареєстровано Володимира Шпаковича, а в окрузі № 98 - Андрія Чайку.

У Кіровоградській області в окрузі № 101 кандидатом у парламентарі став Володимир Колючий, а в окрузі № 102 - Ігор Величко.

У Львівській області в окрузі № 117 кандидат у нардепи - Мирослав Данилків, в окрузі № 119 - Ольга Яремків, № 122 - Сергій Сміщук, №126 - Анна Семенюк.

У Полтавській області в окрузі № 148 кандидатом у депутати зареєстровано Тетяну Домашенко, а в окрузі 149 - Дмитра Кулічковського.

У Рівненській області в окрузі № 154 кандидатом став Любомир Кінах,а в окрузі № 156 - Олексій Косовуцький.

У Сумській області в окрузі № 161 зареєстрован кандидатом Петро Ющенко, а в Хмельницькій області в окрузі № 192 кандидатом стала Ольга Браславець.

У Черкаській області в окрузі № 194 кандидатом став Володимир Мамалига, а у межах м. Києва, в окрузі № 212 кандидатом став Євген Букет, № 220 - Володимир Семаш, у окрузі № 222 Руслан Кисіль, а в окрузі № 223 Артем Глущенко.