ua en ru

ЦВК зареєструвала Льва Пархаладзе кандидатом в нардепи по мажоритарному округу № 218

Центральна виборча комісія (ЦВК) 3 серпня зареєструвала кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу № 218 (Святошинський та Оболонський райони міста Києва) само висуванця Льва Парцхаладзе. Таким чином, він став першим офіційно зареєстрованим кандидатом в окрузі.

Голова ради директорів конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе на сьогодні є депутатом (позафракційним) Київради та головою громадських організацій "Наш Святошинський" та "Наша Куренівка".

Парцхаладзе неодноразово підкреслював, що йде у велику політику відстоювати інтереси місцевих мешканців, а не "партійних босів". На думку Парцхаладзе, кияни вже давно втомилися від партійної ворожнечі, політичних шоу і порожніх обіцянок - в Україні є запит на якісно нових політичних лідерів, людей справи, а не "теоретиків".

Більша частина 218 округу адміністративно належить до Святошинського району столиці, з яким депутата Київради багато що пов'язує: тут довгий час мешкала родина Парцхаладзе, тут він отримував професійну освіту і розпочав свою трудову діяльність.

Поки конкуренти Парцхаладзе ще тільки визначаються з округом, на якому в них більші шанси на перемогу, і подають до ЦВК документи, депутат Київради ще минулого року розпочав тісну співпрацю з місцевими мешканцями щодо наведення ладу на території майбутнього виборчого округу. Саме тому, за оцінками аналітиків, Парцхаладе під силу не лише займати лідируючу позицію в рейтингах кандидатів у 218 виборчому окрузі, але й перемогти на виборах 2012 р.

Нагадаємо, парламентські вибори відбудуться 28 жовтня. Вчора ЦВК зареєструвала першу партію кандидатів-самовисуванців по одномандатних округах.