ua en ru

ЦВК зареєструвала Новинського народним депутатом України

Центральна виборча комісія сьогодні зареєструвала Вадима Новинського народним депутатом України. 

Центральна виборча комісія сьогодні зареєструвала Вадима Новинського народним депутатом України. Про це повідомляє секретаріат ЦВК.

"Розглянувши відповідні документи, що надійшли до ЦВК, Комісія зареєструвала народного депутата України Новинського Вадима Владиславовича, обраного на проміжних виборах народного депутата України 7 липня 2013 р. в одномандатному виборчому окрузі № 224", - йдеться в повідомленні секретаріату.

Читайте також: ЦВК: Новинський обраний депутатом по 224 округу в Севастополі

Вчора повідомлялося, що у зв'язку з обранням народним депутатом Вадим Новинський склав з себе повноваження голови наглядової ради "Смарт-холдингу".

Самовисуванець Вадим Новинський був обраний народним депутатом України по округу № 224 в Севастополі. За бізнесмена проголосувала більшість з виборців - 19 тис. 234 осіб. Новинський набрав більше 53% голосів.

Також варто нагадати, що Новинський став громадянином України торік, у травні. Також повідомлялося, що Новинський має інтереси в Севастополі. Зокрема, він профінансував модернізацію міського футбольного стадіону, містить ФК "Севастополь", який в даний час виступає в Прем'єр-лізі української футбольної першості. Також "Смарт-холдинг" Новинського розробив проект створення цілорічного курорту "Балаклава грін" вартістю 1,2 млрд дол

У рейтингу світових мільярдерів від Forbes Вадим Новинський займає 792-е місце. Його статки оцінюються в 1,9 млрд дол.

"Смарт-холдинг" - одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включаючи гірничо-металургійний і нафтогазовий комплекси, суднобудування, нерухомість і сільське господарство.