ua en ru

ЦВК відновила роботу ОВК-114 після звернення "Нашого краю", - Мазурчак

ЦВК відновила роботу ОВК-114 після звернення "Нашого краю", - Мазурчак

Після звернення "Нашого краю" в ЦВК і заміни нею кількох членів ОВК, комісія у 114-му виборчому окрузі нарешті почала свою роботу і продовжила прийом документів. Про це заявив співголова партії Олександр Мазурчак.

За його словами, партія неодноразово зверталася до Центрвиборчкому щодо порушень у 114 окрузі. "ЦВК відреагував на останнє звернення партії, замінивши кількох членів окружної комісії. Справедливість частково відновлена: ОВК-114 продовжила прийом протоколів з виборчих дільниць, який зупинився через бездіяльність попереднього складу окружкому", - зауважив Олександр Мазурчак.


Він висловив сподівання, що оновлена комісія буде чесно і відповідально виконувати свої обов'язки і завершить встановлення результатів на виборах в окрузі.

"Наші представники будуть стежити за роботою ОВК, поки справедливість не буде відновлено в повному обсязі і луганчани не отримають нового представника у Верховній Раді", - зазначив співголова "Нашого краю".

Разом з тим Олександр Мазурчак закликав ЦВК тримати 114 округ в полі уваги до остаточного встановлення результатів виборів.

Нагадаємо, сьогодні вдень повідомлялося про те, що керівництво ОВК-114 втекло. Пізніше також було повідомлення про мінування окружкому, яке не підтвердилося.

За даними ЦВК, станом на 18:20 представник "Нашого краю" Сергій Шахов лідирує у 114 окрузі з результатом понад 40%.