ua en ru

ЦВК замінила трьох членів Маріупольської ТВК

ЦВК замінила трьох членів Маріупольської ТВК Фото: ЦВК

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні Центрвиборчкому

Центральна виборча комісія (ЦВК) замінила трьох членів Маріупольської міської територіальної виборчої комісії - представників "Батьківщини", Політичної партії "Партія Простих людей" та "Самопоміч". Про це йдеться у постанові ЦВК від 28 листопада 2015 року №591.

"Достроково припинено повноваження наступних членів Маріупольської міської виборчої комісії: Кучеренка І.П., Гаврилова Д.С., Іщенко Є.П. Замість них до складу вказаної комісії включено Набережних Б.О. (призначено заступником голови Маріупольської МВК), Агєєва В.П. та Журавльову І.В", - йдеться у повідомленні ЦВК.

Нагадаємо, голова Маріупольської територіальної виборчої комісії (ТВК) закрила засідання комісії після того, як комісія не проголосувала за порядок денний останнього засідання перед виборами на посаду міського голови Маріуполя та до міської ради Маріуполя.

Нагадаємо, вибори мера Маріуполя, для участі в яких були зареєстровані 22 кандидати, пройдуть у неділю, 29 листопада.

Зазначимо, голосування за главу міста повинно було відбутися 25 жовтня, однак за рішенням міської виборчої комісії, ділянки цього дня так і не відкрилися. Пізніше Верховна Рада підтримала законопроект, згідно з яким була призначена нова дата проведення місцевих виборів в Маріуполі.