ua en ru

ЦВК прийме остаточне рішення щодо проблемних округів завтра, - Охендовський

ЦВК прийме остаточне рішення щодо проблемних округів завтра. Про це повідомив на брифінгу член ЦВК Михайло Охендовський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми будемо чекати надходження протоколів усіх ОВК. До кінця сьогоднішнього дня буде вже зрозуміло скільки ОВК не подадуть своїх протоколів. Завтра ми також будемо приймати протоколи і в кінці завтрашнього дня будемо визначатися щодо дій по деяких округах, які залишаються проблемними з точки зору надходження документів до ЦВК. Максимальний строк, коли ситуація стане абсолютно зрозумілою, мені здається, це завтрашній день", - сказав Охендовський.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що на думку Охендовського, на проблемних округах не можна проводити повторне голосування - можливі тільки повторні вибори, які можна буде провести тільки в тому випадку, якщо результати по окремих округах встановити буде неможливо.

Читайте також: ЦВК може прийняти рішення про проведення перевиборів по проблемним округам після отримання протоколів від ОВК, - Усенко-Чорна