ua en ru

ЦВК опрацювала понад 60% протоколів: Порошенко лідирує з 53,72%

Кандидат у Президенти, позафракційний нардеп Петро Порошенко набирає 53,72% голосів виборців за результатами обробки Центральною виборчою комісією майже 60% протоколів.

Кандидат у Президенти, позафракційний нардеп Петро Порошенко набирає 53,72% голосів виборців за результатами обробки Центральною виборчою комісією трохи більше 60% протоколів. Про це свідчать оприлюднені дані Цвк, передає "5 канал".

За лідера партії "Батьківщина", екс-прем'єра Юлію Тимошенко при цьому проголосували 13,08%, за позафракційного нардепа, лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 8,47%, за народного депутата, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 5,47%, що вийшов з Партії регіонів нардепа Сергія Тігіпка - 5,24%.

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський заявив, що дільничні виборчкоми вже завершили підрахунок голосів, і до завтра ЦВК оброблено близько 95-96% голосів, відданих на виборах Президента України. За словами Охендовського, існує певна затримка через те, що спочатку голоси опрацьовуються на окружних комісіях і вже після цього направляються в ЦВК.

Нагадаємо, вибори пройшли 25 травня.