ua en ru

Яценюк 13 травня відвідає з робочим візитом Францію

Яценюк 13 травня відвідає з робочим візитом Францію Фото: Арсеній Яценюк

Український прем'єр зустрінеться з Франсуа Олландом, Мануелем Вальсом і Лораном Фабіусом

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у середу, 13 травня, відвідає Францію з робочим візитом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

"У середу, 13 травня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відвідає з робочим візитом Париж", - йдеться в повідомленні.

Яценюк зустрінеться з Президентом Франції Франсуа Олланд, прем'єр-міністром Фанции Мануелем Вальсом, міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом, а також генеральним секретарем Організації економічного співробітництва і розвитку Хосе Анхелем Гурріа.

У рамках візиту також відбудеться зустріч Яценюка з представниками ділових кіл Франції.

Як раніше повідомлялося, президент Франції Франсуа Олланд під час спільної прес-конференції з Президентом України Петром Порошенко в Парижі 22 квітня закликав запровадити певні проекти в Україні для зростання її економіки. "Треба надати певні проекти, які призведуть до зростання економіки України. Україна страждає від подій, які відбуваються, і зараз перебуває в рецесії, і це одна з причин, що заважають зростанню України. Треба все зробити для того, щоб Україна відновила зростання, і щоб її економіка була модернізована", - заявив він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко 13-14 травня відвідає Німеччину з робочим візитом.