ua en ru

Яценюк ініціює засідання ради фінансово-економічної стабільності ситуації на валютному ринку

Яценюк ініціює засідання ради фінансово-економічної стабільності ситуації на валютному ринку Фото: Арсеній Яценюк

Глава Кабміну наголосив на важливості продовження співпраці з МВФ

Глава Кабінету міністрів України Арсеній Яценюк ініціює засідання ради фінансово-економічної стабільності для обговорення ситуації на валютному ринку. Про це він сказав в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Після повернення української урядової делегації я прошу, щоб ми невідкладно провели це засідання разом з міністром фінансів, головою Національного банку, весь економічний блок і поінформували президента про те, які кроки необхідно здійснити", - зазначив він.

Глава уряду підкреслив, що одна з основних заходів - це продовження співпраці з МВФ.

"Ще раз підкреслюю, що один з основних кроків - це продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом як основним і ключовим кредитором України і тим установою, яка оцінює, чи є реформи немає реформ. Гроші вони дають тільки тоді, коли реформи. Тому потрібно продовжувати", - підсумував Яценюк.

Нагадаємо, Яценюк ініціює зустріч керівників силових відомств для передачі списку кримінальних справ, які потребують негайного розслідування.

Відзначимо також, що прем'єр анонсував розгляд Кабміном оборонного бюджету 25 січня.

"25 числа ми плануємо розглянути питання про державне оборонне замовлення. Це саме ті кошти, і те фінансування, яке потрібно для закупівлі нової техніки, для ремонту техніки та для модернізації армії. Таким чином, уряд також схвалить державне оборонне замовлення для придбання нової військової техніки та для модернізації ЗСУ", - заявив Яценюк.