ua en ru

У центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на Майдані

У центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на Майдані Фото: мітинг на Майдані Незалежності (РБК-Україна)

На марш зібралися близько однієї тисячі активістів

У Києві на Майдані Незалежності почався "Марш за відставку Порошенка". Активісти почали розбирати на Майдані Незалежності конструкції, встановлені напередодні, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Акція розпочалась з виступу лідерів протесту на сцені. Так, на марш зібралися близько однієї тисячі активістів.

Правоохоронці супроводжують активістів. На місці правоохоронці огляд речей не здійснюють.

Активісти вимагають відставки президента Петра Порошенка і скандують "Ганьба".

У центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на МайданіУ центрі Києва активісти почали розбирати конструкції на Майдані

Фото: мітинг на Майдані Незалежності (РБК-Україна)

При розборі конструкцій постраждав один з активістів - його вдарило металевою трубою по голові. У прес-службі поліції, коментуючи ситуацію з одним постраждалим, заявили, що "поліція не буде провокувати ситуацію".

Також поліцейські повідомили, що наказу зупиняти активістів, котрі розбирають кріплення, не надходило.

Нагадаємо, також сьогодні, 18 березня, у день виборів президента Росії під посольством РФ у Києві перекрито Повітрофлотський проспект. Силовики збудували металеві загородження, під якими свій пікет розгорнули представники "Національного корпусу", ВО "Свобода" та інших організацій.