ua en ru

У центрі Києва 27 травня перекриють рух у зв'язку з міжнародними змаганнями

У центрі Києва 27 травня перекриють рух у зв'язку з міжнародними змаганнями Фото: у центрі Києва 27 травня перекриють рух

За маршрутами змагань заплановане обмеження руху транспорту

У рамках святкування Дня Києва 27 травня відбудеться низка міжнародних спортивних змагань, за маршрутами яких заплановане обмеження руху транспорту. Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

Так, з 8:30 до 15:00 під час спортивно-масового легкоатлетичного заходу «Kiev Euro Marathon» рух транспорту буде обмежено за таким маршрутом: з вул. Великої Васильківської, 55 (НСК "Олімпійський") через Північні ворота - вул. Саксаганського - вул. Шота Руставелі - вул. Жилянська - вул. Велика Васильківська до станції метро "Либідська" - розворот перед вулицею Івана Кудрі - вул. Велика Васильківська - вул. Фізкультурна до НСК "Олімпійський" через Південні ворота - фініш на НСК "Олімпійський".

З 08:00 до 13:00 під час міжнародних змагань з велосипедного спорту "Race Horizon Park Maidan" планується поетапне перекриття руху за маршрутом: Європейська площа - вул. Хрещатик - б-р Тараса Шевченка - просп. Перемоги - розворот біля станції метро "Нивки" - просп. Перемоги - б-р Тараса Шевченка - вул. Хрещатик - Європейська площа.

З 13:00 до 18:00 під час міжнародних змагань із велосипедного спорту "Horizon Park Women Challenge" заплановане поетапне перекриття руху за маршрутом: Європейська площа - вул. Хрещатик - б-р Тараса Шевченка - просп. Перемоги - розворот біля станції метро "Нивки" - просп. Перемоги - б-р Тараса Шевченка - вул. Хрещатик - Європейська площа.

У центрі Києва 27 травня перекриють рух у зв'язку з міжнародними змаганнями

Фото: у центрі Києва 27 травня перекриють рух у зв'язку з міжнародними змаганнями

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Московському мосту з 22 по 25 травня 2017 року буде тимчасово обмежено рух транспорту.