ua en ru

У центрі Києва 10-11 вересня буде обмежено рух транспорту

У центрі Києва 10-11 вересня буде обмежено рух транспорту Фото: Хрещатик

Обмеження пов'язані з проведенням низки заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

У центрі Києва 10-11 вересня у зв'язку з проведенням низки заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту буде обмежено рух транспорту. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Цими вихідними у центрі Києва відбудеться низка заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. Зокрема, 10 вересня з 10:00 до 18:00 пройде спортивно-масовий забіг Intersport Ukraine run та Чемпіонат України з бігу на 10 км, 5 км, 2 км та 1 км за маршрутом: вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - вул. Саксаганського - вул. Антоновича - вул. Німецька - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик", - йдеться у повідомленні.

Крім того, 10 вересня з 16:30 до 17:00 відбудеться велопробіг "Велика країна на великах" за маршрутом: (старт) вул. Антоновича, 43 - ст. метро "Либідська" - вул. Велика Васильківська - вул. Саксаганського - вул. Жилянська - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик, 15 (східці напроти Пасажу).

Також 11 вересня з 9:00 до 20:00 триватиме чемпіонат України з баскетболу 3х3 на вулиці Хрещатик (від вул. Б.Хмельницького до вул. Городецького).

Так, передбачено заборону руху автотранспорту для проведення спортивно-масового забігу, а також обмеження руху автотранспорту для встановлення сцени та спеціальних конструкцій та проведення заходів:

- на вулиці Хрещатик (від вул. Б.Хмельницького до Бессарабської площі) з 00:00 10 вересня до 21:00 10 вересня для проведення спортивно-масового забігу Intersport Ukraine run та Чемпіонату України з бігу;

- на вулиці Хрещатик, 36 (біля будинку Київської міської державної адміністрації) з 21:00 10 вересня до 22:00 11 вересня для проведення чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у Києві на Повітрофлотському проспекті 9-11 вересня очікується обмеження рух автотранспорту.