ua en ru

У центрі Харкова вибухнув автомобіль, є постраждалий

У центрі Харкова вибухнув автомобіль, є постраждалий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За фактом вибуху автомобіля у Харкові порушено справу

У центрі Харкова на вулиці Отакара Яроша сьогодні, 6 грудня 2017 року вибухнув автомобіль, внаслідок чого постраждав водій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"За попередніми даними, під заднім колесом автівки "Тойота" знаходився боєприпас невідомого походження. Коли автомобіль рушив, пролунав вибух. 35-річного водія з незначними тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні для надання медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання NewsRoom, в автомобілі на момент вибуху знаходився співробітник поліції.

Крім того, за інформацією джерел видання в правоохоронних органах, інцидент може бути пов'язаний із затриманням організованої злочинної групи, яка діяла в регіоні.

"Спочатку їх взяли під варту, потім відпустили. І буквально протягом доби судді, яка приймала рішення про запобіжний захід, підпалили будинок, а поліцейському, який вів справу, спробували підірвати машину", - сказало джерело.

Як зазначається, подія сталася близько 14:40, наразі правоохоронці проводиться огляд місця вибуху та допитують свідків.

За фактом вибуху автомобіля у Харкові порушено справу за ч.1 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

У центрі Харкова вибухнув автомобіль, є постраждалийУ центрі Харкова вибухнув автомобіль, є постраждалийУ центрі Харкова вибухнув автомобіль, є постраждалий

Фото: у центрі Харкова вибухнув автомобіль (hk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові у тролейбус врізалася машина "швидкої допомоги", постраждали дві людини.