ua en ru

У центральному апараті ДБР уточнили подробиці конкурсу на вільні посади

У центральному апараті ДБР уточнили подробиці конкурсу на вільні посади Ілюстративне фото (youtube.com)

Зареєстровано 5090 пакетів документів на 219 посад

1621 кандидат допущений до участі в конкурсі на зайняття посад в центральному апараті Державного бюро розслідувань (ДБР). Як передає пресс-служба організації, таке рішення оприлюднила конкурсна комісія №1.

Зокрема, згідно з повідомленням, кандидати, які були допущені, подали 5090 пакетів документів на 219 посад. Наступний етап конкурсу (кваліфікаційний іспит - тестування на знання законодавства та виконання практичного завдання). Дата тестування буде повідомлена додатково.

На даний момент, все 1907 кандидатів подали документи для участі в конкурсі на зайняття посад в центральному апараті ДБР. За невідповідність вимогам, встановленим для учасників конкурсного відбору, комісія відмовила 286 кандидатам.

Кандидати, які отримали відмову, протягом трьох днів - до 17 травня включно, можуть оскаржити це рішення в письмовому вигляді.

Нагадуємо, що Державне бюро розслідувань продовжуються конкурси на зайняття 701 посади: 27 - керівних посад (проводить зовнішня конкурсна комісія); 219 посад у центральному апараті ДБР і 455 - в семи територіальних управліннях.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, голова Консультативної місії Євросоюзу з реформування сектору громадської безпеки в Україні Кястутіс Ланчинскас під час зустрічі з генеральним прокурором України Юрієм Луценко зазначив прискорення запуску роботи Державного бюро розслідувань.