ua en ru

ТРЦ "Гулівер" виставили на аукціон за 18 млрд грн

ТРЦ "Гулівер" виставили на аукціон за 18 млрд грн Фото: ТРЦ Гулівер (РБК-Україна)

Банки володіють іпотекою та майновими правами на торгівельний центр

Державні Ощадбанк так Укрексімбанк виставили на продаж в системі Open Market торгівельний центр "Гулівер" у центрі Києва. Про це повідомляється на сайті Державного підприємства "СЕТАМ".

Згідно з повідомленням, на продаж виставлені права вимоги за кредитним договором та за договорами забезпечення. Зокрема, банкам належить іпотека земельної ділянки 1,1379 га та розташованого на ній торговельно-офісного комплексу площею 151 805,3 кв. м, за адресою: м. Київ, площа Спортивна; застава корпоративних (майнових) прав пов'язаних з правом власності на частку в статутному капіталі позичальника - 100%.

Ціна продажу лоту становить - залишок заборгованості за кредитним договором (основна сума заборгованості + проценти + комісії + пені та штрафні санкції) станом на дату проведення прилюдних торгів (можливість зниження початкової ціни не передбачається).

Заборгованість станом на 25 вересня 2018 року - еквівалент 18 176 979 082,88 грн по курсу НБУ.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року Шевченківський районний суд Києва заарештував майновий комплекс "Гулівер" у зв'язку з розслідуванням справи про розкрадання в банку "Михайлівський".