ua en ru

Ціна нафти Brent опустилася нижче 62 доларів за барель

Ціна нафти Brent опустилася нижче 62 доларів за барель Фото: нафта (lukoil.ru)

Вартість бареля нафти Brent становить 61,18 долар за барель

Вартість північноморської нафти марки Brent сьогодні вранці, 17 листопада 2017 року, становить понад 61 долар за барель. Про це свідчать дані біржових торгів на сайті РБК.

Станом на 07:49 17 листопада ціна бареля нафти Brent знаходиться на рівні 61,18 долара за барель. Це на 0,31% нижче рівня закриття попередніх торгів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки на трубопроводі Keystone, що належить корпорації TransCanada, стався витік близько 795 тис. літрів сирої нафти.

Трубопровід, який постачає нафту з родовищ Канади на переробні підприємства США, був пошкоджений в районі міста Амхерст в штаті Південна Дакота. Для ліквідації витоку операторам трубопроводу довелося перекрити його від канадського штату Альберта до насосних станцій в Оклахомі і Іллінойсі.

Так, аварія сталася за кілька днів до того, як комісія штату Небраска повинна винести рішення щодо проекту такого трубопроводу Keystone XL, замороженого в 2015 році рішенням Барака Обами з міркувань екологічної безпеки.