ua en ru

Труба відмовив у призначенні 27 кандидатів на керівні посади ДБР

Труба відмовив у призначенні 27 кандидатів на керівні посади ДБР Фото: Роман Труба (УНІАН)

Голова ДБР заявив, що поверне всі подання конкурсній комісії

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив про рішення відмовити конкурсній комісії у призначенні 27 осіб на керівні посади. Про це він сказав на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Він додав, що поверне всі подання конкурсній комісії.

"Я прийняв рішення відмовити конкурсній комісії про призначення 27 осіб на керівні посади. Можливо, всі 27 є професійними. Друге рішення: я повертаю всі подання конкурсній комісії. Ні я, ні будь-хто в ДБР не буде впливати на цей процес. Хочу нагадати, що у ВРУ є законопроект, який вирішує всі ці питання. Я буду робити максимум, щоб у вересні ВР повернулась до його розгляду",- розповів Труба.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, зовнішня комісія прийняла рішення про знищення результатів дослідження на поліграфі переможців конкурсу на керівників Державного бюро розслідувань.

Як писало РБК-Україна, Труба повторно просив зовнішню комісію надати результати психофізіологічного дослідження 27 кандидатів, яких комісія рекомендує для призначення на ключові посади у відомстві, або акт про знищення цих матеріалів.