ua en ru

Тренеру "Сандерленда" Мойесу загрожує дискваліфікація за слова на адресу журналістки

Тренеру "Сандерленда" Мойесу загрожує дискваліфікація за слова на адресу журналістки Фото: Девід Мойес

Наставник вже вибачився за свої слова

Головний тренер "Сандерленда" Девід Мойес може бути дискваліфікований за сказані слова на адресу журналістки ВВС Вікі Спаркс. Про це повідомляє The Guardian.

Інцидент стався після матчу 29-го туру англійської Прем'єр-ліги з "Бернлі" (0:0). Дівчина попросила тренера прокоментувати інформацію про те, чи означає присутність на грі власника клубу Елліса Шорта, що він скоро буде звільнений. Мойес не стримався і пригрозив дівчині ляпасом.

"Це було зухвало, потрібно стежити за собою. Ви можете отримати ляпаса, навіть якщо ви жінка. Наступного разу ретельніше вибирайте питання", - з посмішкою відповів Мойес і додав, що журналістці слід бути обережніше.

Сам же Мойес вже визнав свою провину і вибачився перед журналісткою. Дівчина прийняла вибачення Мойеса, але Футбольна асоціація Англії все одно направила лист в "Сандерленд" з проханням пояснити, що трапилося.

Нагадаємо, нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі дискваліфікований на наступні чотири матчі національної команди у відборі на чемпіонат світу з футболу 2018 року за образи на адресу помічника арбітра під час зустрічі з Чилі (1:0).