ua en ru

Тренер "Зорі": давайте дочекаємося гри, а потім будемо коментувати

Тренер "Зорі": давайте дочекаємося гри, а потім будемо коментувати Фото: Юрій Вернидуб

Вернидуб задоволений грою своєї команди

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував гру своєї команди в матчі проти "Шарлеруа", повідомляє прес-служба ФК "Зоря".

"Можу сказати, що була чудова гра. У вас ("Шерлеруа", - ред.) досить хороша команда. Ми зіграли дуже добре. Забили два м'ячі, що мене радує. Цей раунд складається з двох поєдинків, тому давайте дочекаємося гри, яка відбудеться в Києві, а потім будемо коментувати. Мені все одно сподобалася ваша команда, але сьогодні ми були сильнішими", - зазначив Вернидуб.

При цьому він відзначив гру героя вчорашнього матчу Руслана Малиновського.

"Руслан гідно зіграв сьогодні. Він ще молодий, 1993-го року народження. Сподіваюся, у нього велике майбутнє. Не дарма його викликали в Національну збірну України. Можливо, взимку Руслан повернеться в "Шахтар". Час покаже", - зазначив головні тренер "Зорі".

При цьому тренер луганчан прокоментував, чому багато комбінації його команди поки не закінчуються ударами по воротах.

"Думаю, що це пов'язано з віком дітей. Вони досить молоді. Коли ловлять кураж, хочуть м'яч "завести" у ворота. Працюємо над цим аспектом гри. Завжди кажу їм, що якщо є забійна позиція, то треба бити. Що і зробив сьогодні Малиновський. Були ще удари, але в тих моментах вас виручив воротар", - заявив Вернидуб.

Нагадаємо, 30 липня 2015 р. в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи луганська "Зоря" у гостях перемогла бельгійський "Шарлеруа" з рахунком 0:2. матч-Відповідь відбудеться через тиждень, 6 серпня.