ua en ru

Тренер "Шальке" розповів про зустріч з Коноплянкою

Тренер "Шальке" розповів про зустріч з Коноплянкою Фото: Євген Коноплянка (instagram.com/konoplyanka.official)

Наставник задоволений своєю першою зустріччю з українським легіонером

Головний тренер німецького футбольного клубу "Шальке" Доменіко Тедеско заявив, що задоволений своєю першою зустріччю з українським легіонером команди Євгенієм Коноплянкою. Про це повідомляє Sport1.

При цьому новий наставник "кобальтових" сказав футболісту про неможливість різких висловлювань у пресі. Зокрема, італійський фахівець нагадав гравцю збірної України про його критику на адресу екс-тренера клубу.

"Ми зустрілися під час сніданку і швидко погодилися з тим, що подібне питання не має права на існування. Гравець це зрозумів, і ми легко досягли консенсусу. Я хочу познайомитись з ним ближче, а перший контакт оцінюю як дуже позитивний. Коноплянка починає з нуля, втім, як і всі інші футболісти", - сказав Тедеско.

Коноплянка конфліктував з минулим тренером "Шальке" Маркусом Вайнцирлем, який покинув команду цього літа. Євген називав наставника боягузом і припустив, що той покине клуб раніше за нього.

Нагадаємо, український вінгер Євген Коноплянка приступив до тренувань в німецькому футбольному клубі "Шальке". Команда провела відкрите заняття під керівництвом нового головного тренера Доменіко Тедеско.