ua en ru

Тренер "Арсеналу" Венгер повторив рекордне досягнення в чемпіонаті Англії

Тренер "Арсеналу" Венгер повторив рекордне досягнення в чемпіонаті Англії Фото: Арсен Венгер (arsenal.com)

Французу залишилася одна гра, щоб перевершити Алекса Фергюсона

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер повторив рекорд за кількістю матчів в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ) на тренерській посаді, який раніше встановив колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон. Про це повідомляється в Twitter чемпіонату Англії.

"Арсенал" 28 грудня провів виїзну зустріч проти лондонського "Кристал Пелас" в рамках 20 туру чемпіонату Англії. Цей матч став для 68-річного французького фахівця 810 в рамках АПЛ, з таким же показником Фергюсон покинув пост головного тренера "Манчестер Юнайтед" в 2013 році.

Венгер повинен побити рекорд Фергюсона 31 грудня, коли "Арсенал" зіграє з "Вест Бромвіч Альбіон" в рамках 21 туру чемпіонату Англії.

Венгер тренує "Арсенал" з 1996 року і завоював з лондонською командою три титули чемпіонів Англії, а також сім разів ставав володарем Кубка країни. Фергюсон керував МЮ з 1986 по 2013 рік.

Нагадаємо, нападник "Тоттенхема" Харрі Кейн, який оформив дубль в матчі 20 туру чемпіонату Англії проти "Саутгемптона", обійшов форварда "Барселони" Ліонеля Мессі за кількістю голів за календарний рік.