ua en ru

На трасі Київ-Харків чоловік намагався підпалити автомобіль патрульних

На трасі Київ-Харків чоловік намагався підпалити автомобіль патрульних Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На трасі Київ-Харків на ділянці дороги у Полтавській області чоловік намагався підпалити автомобіль патрульних, а також свою автівку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Як повідомляється, подія трапилася поблизу с. Супрунівка 9 липня 2017 року, поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen Passat за допущене водієм порушення правил дорожнього руху.

"Відмовившись ознайомитися з матеріалами про притягнення до адміністративної відповідальності, чоловік дістав з багажника каністру та погрожував підпалити свій Volkswagen та службовий автомобіль поліцейських", - йдеться у повідомленні.

Водій облив бензином свою автівку та автомобіль патрульний, після чого дістав запальничку і намагався наблизитися до правоохоронця.

"Поліцейським вдалося припинити протиправні дії, запобігши ймовірним негативним наслідкам. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 345 (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

altaltalt

Фото: на трасі Київ-Харків стався конфлікт між водієм та патрульними

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП у Житомирській області загинули 2 людини.