ua en ru

Трампу дали більше часу на відповідь про участь у слуханнях щодо імпічменту

Трампу дали більше часу на відповідь про участь у слуханнях щодо імпічменту Фото: Дональд Трамп (flickr.com/gageskidmore)

Відповідь про участь Трампа або його адвоката очікують до 6 грудня

Юридичний комітет Палати представників Конгресу США попросив президента Дональда Трампа до 6 грудня дати відповідь щодо його участі або його адвоката у слуханнях в рамках процедури імпічменту глави держави. Відповідний документ опублікований на сайт комітету.

Лист Трампу направив голова юридичного комітету Джерролд Надлер (демократ від штату Нью-Йорк) з повідомленні про надання привілеїв, наданих під час імпічменту.

Також лист було направлно члену судового рейтингу Палати представників Дагу Коллінзу (R-GA). Скористатися цими привілеями Трамп і Коллінз можуть не пізніше 6 грудня 2019 року.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що два тижні публічних слухань щодо імпічменту президента США Дональда Трампа в новинах не пошкодили його рейтингу серед американських виборців. Так, 45% американських виборців вважають, що Трампа слід відсторонити від посади, 48% так не вважають. Кількість бажаючих відсторонення Трампа від посади зменшилася на 3% у порівнянні з опитуванням, проведеним місяцем раніше.